Kaczka pieczona
Wyrób garmażeryjny, wędzony, parzony.
Wystarczy podgrzać - instrukcja:
- piekarnik góra/dół
- temp. 120-140 stopni
- przy pieczeni naczynie żaroodporne z wodą
- czas podgrzewania około godziny
Ważne, aby uzyskać soczyste mięso, unikaj podgrzewania z termoobiegiem!
*UWAGA: termin realizacji, może się wydłużyć do 9 dni
Produkt o zmiennej wadze, waga może różnić się od podanej o +/- 20%
Produkt może zawierać: gluten, gorczyce, soje, seler, kukurydze, skorupiaki, laktoze.
Składniki: tuszka drobiowa z kaczki, tłuszcz z kaczki, sok jabłkowy, woda, pieprz ziołowy, jałowiec, czosnek niedźwiedzi, kozieradka, papryka czerwona słodka, tymianek, czosnek, cebula, pieprz czarny, majeranek, GORCZYCA, aromat, rozmaryn, sól morska, sól, substancja konserwująca: azotyn sodu. Do wyprodukowania 100g wyrobu gotowego zużyto 140g mięso drobiowe z kaczki